Fashion, Latest

Dit is de nieuwe collectie & Other Stories en Le Petit Trou

Een van onze favoriete merken & Other Stories slaat de handen ineen met Le Petit Trou, wat resulteert in een waanzinnige lingeriecollectie. Je vindt hieronder de mooiste campagnebeelden om een beeld te krijgen van de fantastische collectie.

Le Petit Trou

Het lingeriemerk, opgericht door de Poolse modestyliste Zuzanna Kuczyńska, is de nieuwste samenwerking van & Other Stories. De focus van de collectie ligt op vrouwelijkheid en kunnen stralen in lingerie.

Le Petit Trou werd opgericht in 2014 en verwijst naar de karakteristieke snitten in lingerie. Het waren de flirterige silhouetten en de gedetailleerde prints die de aandacht trokken van het & Other Stories team. Zuzanna begon haar carrière in de mode als stylist en lanceerde haar label, gedreven door de wens om lingerie voor vrouwen te maken die door een vrouw is ontworpen. Van vrouwen, voor vrouwen dus!

Haar kenmerkende, uitgesneden details en modieuze materialen geven haar wereldwijde erkenning. Ze is te vinden in internationale tijdschriften, met bekende fans en doet zaken met prestigieuze handelaars over de hele wereld. Alles wat je vindt in de collectie van Le Petit Trou, is met plezier gemaakt.

Bekijk hieronder de vrolijke en vrouwelijke collectie en klik hier om te shoppen.