Fashion, Latest

Dior opent pop-up shop in Montenegro

Het Franse modehuis Dior opende begin deze maand haar deuren van de fantastische pop-up shop in Montenegro. In de winkel is de nieuwe Dioriviera-capsule collectie verkrijgbaar. Lees hier alles over de prachtige winkel. 

Pop-up shop in Montenegro

In het hart van de jachthaven van Porto Montenegro, in de door UNESCO beschermde Boka-baai, opende begin deze maand Dior haar deuren. In de pop-up shop is de nieuwe Dioriviera-capsule collectie verkrijgbaar. De kleding is ontworpen door creative director Maria Grazia Chiuri, die de perfecte balans tussen Riviera en Dior weet te vinden. 

Het is de eerste keer dat een luxehuis zich vestigt op deze speciale plek. Het pand is voor de gelegenheid in gericht door de Italiaanse kunstenaar Marco Lodola. Nadat je bent uit gewinkeld en de mooiste Dior items hebt gescoord in de pop-up shop, kun je plaatsnemen op het prachtige terras. 

In de exclusieve winkel vind je de mooiste Lady D-Lite, Dior Caro en Dior Book Tote-tassen. En daarnaast ook nog poncho’s, sjaals, sieraden en de Dior Signature-zonnebrillen. Ook voor schoenen kun je terecht in de waanzinnige boetiek. Laat je inspireren door de adembenemende collectie en inspireren door het waanzinnige decor.