Fashion, Latest

Dior presenteert Chiara Ferragni’s look voor de premiére van The Ferragnez

Chiara Ferragni, zonder twijfel de grootste influencer ter wereld en haar man Fedez, een Italiaanse zanger lanceren deze maand een serie over hun eigen leven. Voor zowel de première in Madrid als thuisbasis Milaan koos de prachtige Chiara voor creaties van het Franse modehuis Dior. Samen met Maria Grazia Chiuri kwamen deze jurken tot stand. De hoofdontwerpster van Dior ontwierp ook de trouwjurk van Ferragni.

The Ferragnez

Op 29 november 2021 droeg Chiara Ferragni een haute couture-creatie van Dior, ontworpen door Maria Grazia Chiuri, naar de première in Madrid van The Ferragnez, een docu-realityserie over haar familie en leven. De elegante, slanke rondingen van deze strapless zwarte fluwelen jurk met een fijne riem in de taille vormen een onweerstaanbare belichaming van de Dior-look.

Voor de première in Milaan, de woonplaats van de Italiaanse schone en haar familie, droeg ze wederom een prachtige creatie van Dior. De emerald kleurige jurk had een asymmetrische cut en was afgewerkt met een fishnet-style met daaronder tule.

Bekijk hieronder de trailer van de nieuwe serie te zien bij Amazone Prime.