Fashion, Trends

Deze zes kleuren zijn key voor een duur uitziende wintergarderobe

Het merendeel van deze kleuren keren ieder jaar weer terug. Ze zijn stuk voor stuk goed te combineren, maar individueel staan ze ook goed bij elkaar. Hoewel de meeste zullen gaan voor neutrale tinten, kan een mooie oranjekleur of heel donkerrood geen kwaad.

Winter kleuren

Wanneer de temperaturen dalen en handschoenen een vast onderdeel worden van onze outfit, weet je hoe laat het is: het is officieel winter. Nu is het dat natuurlijk al een tijdje en zal je vast niet zijn ontgaan dat het level beige, bruin en oranje tinten flink is toegenomen. Dit kan misschien komen doordat deze kleuren ons doen denken aan de twee donkere seizoenen van het jaar of doordat ze het meest contrasterend zijn met de felle kleuren die we normaal gesproken dragen.

Hoe je het went of keert, er zijn een aantal kleuren die je wintergarderobe er duurder uit laten zien. We zien deze zes kleuren ieder jaar weer terugkomen in verschillende collecties en weten daardoor dat we kunnen investeren in mooie truien en wollen jassen. Kun jij je iets chiquer voorstellen dan zo’n volledig beige outfit in de winter? Nou ik niet in ieder geval! Tenzij het in combinatie is met een van de onderstaande andere kleuren!