Accessoires, Fashion

Deze items staan op de OOTD wishlist voor Kerstmis – Luxury edition

Het duurt zeker nog anderhalve maand voor het zover is, maar we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het opstellen van onze luxury wishlist voor Kerstmis. Om iedereen te inspireren delen we een lijstje met de mooiste items die jij maar al te graag onder de kerstboom wil aantreffen. 

Ole Lynggaard – Leaves ring

Het Deense juwelenhuis Ole Lynggaard Copenhagen viert de feestdagen met edelstenen en diamanten. Een absolute favoriet uit deze collectie is de Leaves Ring in geel gouden kleur en bezaaid met kleine diamanten. 

Bulgari Serpenti Shearling Multicolour

Deze tas is een lust voor het oog! De verbazingwekkende kleurencombinaties worden gecombineerd met het luxueuze gevoel van shearling. De tassen zijn een limited edition in de Bulgari collectie en exclusief verkrijgbaar in Milaan en Parijs, als eerbetoon aan de twee mode hoofdsteden. 

Cartier – geurkaars

Creëer een moment voor jezelf met de geurkaarsen van Cartier. De collectie bestaat uit vier verschillende kaarsen van porselein welke kenmerken bevatten van het bekende rode doosje en zijn ontworpen door parfumeur Mathilde Laurent. Ga je voor Pétales, Désert, Canopée of Neige?

Eres – loungewear

Er gaat niets boven een zijdezachte loungeset in de winter. De kledingstukken uit de collectie van ERES kunnen stuk voor stuk met elkaar worden gecombineerd en bestaat uit elf stuks in totaal. 

Sies Marjan – The Colours of Sies Marjan

Het kleurrijke koffietafelboek The Colours of Sies Marjan beschrijft het kortstondige maar zeer invloedrijke werk van Sander Lak en cult modemerk Sies Marjan. Het boek werd onlangs in Parijs gelanceerd en een must have voor modeliefhebbers. Je krijgt een exclusief kijkje achter de schermen van het toonaangevende label met Nederlandse roots.