Fashion, Trends

Deze designertassen blijven we zien in 2021

Eerder deelden we dé lijst met designertassen voor 2020, nu delen we welke tassen je kunt door blijven dragen in 2021. Want dat is wat we willen: een tijdloos exemplaar. 

Designertassen 20.21

Het is en blijft lastig: want welke designertas is nou een goede investering en kunnen we de aankomende jaren blijven dragen? De lijst, opgesteld aan de hand van het bekijken van de trends, shows en sociale media, laat zien welke tassen we hoogstwaarschijnlijk gewoon door kunnen blijven dragen (en welke we dus op ons lijstje voor Kerstmis willen zetten). 

Het is natuurlijk lastig om precies te voorspellen, omdat er ook merken zijn die opeens om de hoek komen kijken en een gigantische hit zijn. Aan de hand van de lijst van online zoekplatform Lyst kunnen we concluderen dat de Telfar shopping bag een van de meest gewilde items was de afgelopen maanden. Deze tas werd onder andere bij Adele én Beyoncé gespot. 

Je kunt dus gerust zeggen, dat zelfs tijdens een pandemie, we ons geld nog steeds graag uitgeven aan tassen. Wanneer ik naar mezelf kijk, heb ik dit jaar mijn collectie ook uitgebreid met twee Loewe tassen en een Marc Jacobs. 

Maar welke andere zijn mogen we niet vergeten in de lijst der lijsten? Juist: de Chanel 19 die inmiddels bijna net zo iconisch is als de 2.55 tas. En natuurlijk de Bottega Veneta die alle records heeft gebroken dit jaar en niet meer weg te denken is uit het modebeeld. De mood die een grote rol speelt in de winter van 2020-2021 is de drang naar tijdloze, klassieke accessoires, zoals die van Gucci en Celine. De ‘nieuwe’ modellen hadden net zo goed uit het jaar 1950 kunnen komen.