Fashion, Latest

Designer Ilja Visser is terug van weggeweest

De fantastische ontwerper Ilja Visser is terug van weggeweest en lanceert een nieuwe collectie genaamd ‘Suits & Softs by ILJA’. De collectie is zowel casual als effortless chic en is gemaakt van reststoffen van verschillende ontwerpers.

Suits & Softs by ILJA

‘Juist nu wil ik een collectie lanceren welke dicht bij de vrouw van nu staat. Voor vrouwen die de codes kennen, maar ze toch liever kraken en bovenal in alle comfort en met zelfvertrouwen een leven leiden waarbij ze moeiteloos alle dagelijkse rollen, zowel zakelijk als vrouwelijk combineren’, aldus Ilja.

De Nederlandse ontwerpster boekte eerder internationaal succes met couture label ILJA en een prêt-à-porter lijn ‘Ready to Fish’. Beide disciplines combineert zij nu in haar nieuwe collectie, welke een antwoord biedt op het dynamische leven van de moderne vrouw. Voor vrouwen die carrière maken, maar zich niet in een stijf, mannelijk en oncomfortabel pak laten opsluiten.

De looks zijn gemaakt van zachte en rijke stoffen met een mooie fit. Zo combineer je een wollen blazer met een sweat en een rok, een hoodie onder een colbert op een strak gesneden pantalon. Combineer een joggingbroek met T-shirt en colbert. De collectie is het antwoord op het corporate blauw zonder de vrouwelijkheid en een vleugje fun te verliezen.

Shop de mooiste items uit de collectie door hier te klikken.