Accessoires, Fashion

De zonnebril van de zomer: MissDior-sunglasses

De MissDior-zonnebrillenlijn, ontworpen door Maria Grazia Chiuri, is zonder twijfel een van de meest modieuze en geliefde zonnebrillen tijdens de zomer van 2022. Het montuur is minimalistisch en kan op eindeloos veel verschillende manieren worden gecombineerd. Benieuwd naar deze eye catcher? Scroll dan verder…

MissDior-zonnebrillen

De brillen werden onthuld tijdens de prêt-à-portershow van Spring/Summer 2022 van Dior. De collectie zonnebrillen van het Franse modehuis is aangevuld met twee nieuwe modellen voor de Fall/Winter 2022. Geïnspireerd door de mode van de jaren 1950, herinterpreteren deze nieuwe creaties de iconische vlindervorm, geaccentueerd door een delicaat metalen frame in een gouden of gun metal afwerking.

In navolging van de punkgeest van de looks uit de rest van de collectie, zijn de lenzen afwisselend versierd met donkere, intense, tinten grijs, groen, blauw of bordeaux. Liever een levendige kleur? Dat kan ook! Want in de collectie MissDior-zonnebrillen zitten ook exemplaren met fuchsia, geel of roze, voor een onweerstaanbare pop-attitude.

Klik hier om het volledige assortiment te bekijken.