Accessoires, Fashion

De vrouwen van Netflix aan je voeten

Deze maand lanceert Havaianas een internationale campagne gericht op de empowerment van vrouwen, geïnspireerd door sterke vrouwelijke personages uit iconische Netflix-titels.

De vrouwen van Netflix aan je voeten

. De nieuwe collectie bestaat uit vier flip flops, waaronder de personages Eleven van Stranger Things, Nairobi van La Casa de Papel, Maeve van Sex Education en Yennefer van The Witcher. Elk model is voorzien van een iconische zin die door de personages wordt uitgesproken op beslissende momenten van hun reis in de serie. Met het thema #FollowMyVoice moedigt de campagne vrouwen aan zich uit te spreken, altijd te zeggen wat ze voelen en hun verhalen te delen om elkaar te inspireren.

‘De personages zijn niet alleen geselecteerd omdat ze super populair zijn bij fans, maar ook vanwege de boodschap die ze overbrengen,’ zegt Fernanda Romano, CMO van Alpargatas. ‘We kozen voor vier vrouwelijke personages met verschillende persoonlijkheden en verhalen, maar die wel iets gemeen hebben: hun kracht.’

In de maand maart wordt naast de lancering van de collectie ook een video van de campagne uitgebracht op de social media kanalen van Havaianas met het verhaal van vier echte vrouwen, die zich identificeren met de personages en hun persoonlijke strijd. Het idee is te laten zien dat hoewel we allemaal verschillende levens leiden, we nog steeds veel gemeen hebben. Een persoonlijk verhaal van iemand kan andere vrouwen helpen zich zekerder te voelen bij het delen van hun eigen verhalen.

Netflix

De nieuwe collectie van Havaianas en Netflix komt uit in maart en zal worden uitgebracht in Brazilië, in heel Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Europa en India. In de maten 33/34 tot 41/42, verkrijgbaar in de winkel en online.