Fashion, Latest

Dit is de meest besproken look van de Golden Globes

Afgelopen zondagnacht vond de 78ste editie van de Golden Globes plaats. Tijdens deze prestigieuze prijsuitreiking draait het niet alleen om de winnaars, maar ook om de looks. Dit is by far de meest besproken look van de Golden Globes.

Golden Globes

Dit zal zonder twijfel een van de meest gedenkwaardige Golden Globes zijn. Niet alleen is het natuurlijk gek om zo’n prestigieus evenement te organiseren in tijden van lockdowns en vaccins. Daarnaast lag de organisatie van de Golden Globes afgelopen week nog onder vuur door het gebrek aan zwarte juryleden.

Meer dan voorgaande jaren ontvingen zwarte acteur Golden Globes, onder wie Chadwick Boseman. De acteur, die afgelopen zomer overleed aan kanker, kreeg deze award voor zijn rol in Ma Rainey’s Black Bottom. De prijs werd in ontvangst genomen door zijn vrouw.

De grote winnaar was de Netflixserie The Crown, die maar liefst vier onderscheidingen in ontvangst nam. Daarnaast vielen Nomadland, Schitt’s Creek en The Queen’s Gambit in de prijzen.

Anya Talyor-Joy

Actrice Anya Taylor-Joy viel niet alleen op in de serie The Queen’s Gambit, maar ook door haar look van gisteravond. De beeldschone blondine droeg een waanzinnige jurk van Dior voor het evenement. De serie mocht de award voor Best Limited TV series in ontvangst nemen en dat werd gedaan in stijl.

Anya Taylor-Joy droeg een donkergroene Dior Haute Couture jurk met bijpassende jas en schoenen van het Franse modehuis. De sublieme look was zonder twijfel de meest geliefde van het hele evement.