Fashion, Trends

Dé kleur van deze zomer? Dat is blauw!

Hoewel blauw al jaar en dag een populaire kleur is, is deze tint deze zomer wel op heel veel verschillende plekken terug te zien. Blauwe schoenen, tassen en zelfs in huis zie je veel blauwtinten terug. Een selectie van onze vijf favoriete blauwe items.

Vijf keer blauw

Voor zowel mannen als vrouwen is blauw een kleur die het hele jaar door gedragen kan worden. De tint is terug te zien in talloze verschillende items: denim jeans, een paar donkerblauwe schoenen of een lichtblauw overhemd. De kleur blauw zien we deze zomer vaker terug dan normaal en dat is voor ons genoeg reden om onze vijf blauwe favorieten op een rijtje te zetten. Scroll verder om ze allemaal te bekijken…

Lichtblauwe tassen

Modemerk GUESS weet seizoen na seizoen waanzinnige tassen te produceren. Dit seizoen hebben de handtassen een blauw randje.

Lichtblauwe T-shirts van Lacoste

Het kledingmerk Lacoste staat natuurlijk bekend om haar polo’s in eindeloos veel kleuren, maar dit mooie T-shirt mag zeker niet ontbreken.

Blauw in huis

Ook wanneer we kijken naar interieur, is blauw een populaire tint dit seizoen. Dit kan zijn van subtiele blauwe accessoires zoals kussens en kaarsen tot blauwe muren en meubels.

Blauwe Havaianas

Dé onmisbare slipper voor deze zomer is sowieso een paar Havaianas. Deze wereldberoemde teenslippers zijn verkrijgbaar in onder andere deze Tiffany blauwe kleur.

Blauwe sandalen met hak

Last but not least zijn absoluut de blauwe sandalen met hak. Deze prachtige sandalettes zijn perfect te combineren met een jurk, jeans en andere zomerse outfits. Neem bijvoorbeeld de sandalettes van Unisa in blauwe kleur.