Accessoires, Fashion

De gloednieuwe eyewear collectie van Louis Vuitton

Louis Vuitton stelt vier nieuwe zonnebrillen voor in het teken van de Lente-Zomercollectie 2021. Het Huis drukt een stempel op een verrassende mix van uitgesproken monturen.

De gloednieuwe eyewear collectie van Louis Vuitton

De LV Edge, een elegante en trendy cat-eye vorm brengt de verschillende savoir-faire-afdelingen van het Huis samen. Het is een uniek samenspel van details met centraal de herontdekking van het Monogram. De Classic Square geeft een verrassende, frisse twist aan de identiteit van het Huis. De vernieuwde monogrambloem en de gouden details springen onmiddellijk in het oog. De LV Mask biedt een nieuwe kijk op de iconische Louis Vuitton modellen met de herinterpretatie van de LV-signatuur. De LV Square is het ontwerp waarbij de grenzen tussen geslachten vervagen, het nieuwe LV-logo zorgt voor een coole look en een frisse kijk op de ontwerpcodes van het Huis.

eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton eyewear collectie Louis Vuitton