Fashion, Latest

Customized Fluevog X Anna Sui

Het is niet de eerste keer dat John Fluevog en Anna Sui samenwerken. Deze keer resulteert de samenwerking in een aantal customized modellen voor Anna’s Fall/Winter 2021 Phantasmadelic-collectie. De catwalk modellen zijn nu voor het eerst ook beschikbaar voor pre-order!

Anna Sui

Customized Fluevog X Anna Sui

John’s bestsellers, de aangepaste East End Odlums, zijn versierd met sprookjesachtige bloemen. Ze zijn voorzien van digitaal bedrukt leer, een aangepaste zool en dragen bij om geld in te zamelen voor The Bowery Mission, een non-profitorganisatie die zich inzet voor de strijd tegen dakloosheid en armoede in New York City, uitgekozen door John en Anna zelf.

‘Ik kijk er altijd naar uit om met Anna samen te werken aan deze leuke projecten”, zegt John. “Het voelt deze keer extra bijzonder dat we een deel van de collectie via voorverkoop beschikbaar kunnen stellen aan fans.’ De laarzen zijn beschikbaar voor de voorverkoop voor € 269 en zullen naar verwachting in mei 2021 worden verzonden. 10% Van de verkoop zal worden gedoneerd aan The Bowery Mission.

Anna’s Fall/Winter 2021 Phantasmadelic-collectie debuteerde op dinsdag 16 februari om 9.30 uur ET en is beschikbaar op annasui.com.