Fashion, Latest

Converse lanceert Valentijnsdag-collectie vol hartjes

Converse maakt zich op voor Valentijnsdag met een sneakercollectie met liefdesthema met geborduurde versies van de Chuck Taylor All Star, Chuck 70 en Run Star Hike. De collectie van zes sneakers heeft details die passen bij de feestdag en wordt geleverd in traditionele Valentijnsdagkleuren, waaronder roze, rood en wit.

Converse lanceert Valentijnsdag-collectie vol hartjes

De Chuck Taylor All Star is vernieuwd in ‘Vintage White’ en ‘Black,’ twee canvas kleurstellingen geborduurd aan de zijkant met een kronkelende lijn die in een hart loopt. ‘Made With Love’ is geborduurd op de schoen. Een derde kleurstelling, ‘Peony Pink/White/Black,’ is geconstrueerd met een paars-roze bovenkant met herhalende witte harten. Een enkel, metaalachtig rood hart in het midden voegt de nadruk toe.

De volgende sneaker is de populaire Chuck 70, gemaakt in ‘University Red’ en ‘Black,’ ook met gestikte harten en ‘Made With Love’-borduurwerk. Aan de onderkant van de schoen onthult een doorschijnende buitenzool een gigantisch rood hart eronder. Ten slotte arriveert de Run Star Hike in ‘Black/White/University Red,’ versierd met ‘Made With Love.’