Fashion, Latest

Calvin Klein brengt nieuwe lijn uit: CK Embody

In navolging van de Fall 2021 focus op verheven basics met toegevoegde attributen voor comfort en nieuwe veelzijdige stijlen, breidt Calvin Klein hun aanbod uit met CK Embody.

De collectie omvat kleding en ondergoed die je lijnen volgt met dicht op het lichaam liggende silhouetten ontworpen voor uitzonderlijk comfort en functionaliteit, in maten variërend van XS tot 3XL. CK Embody is gemaakt van duurzaam verkregen, moderne stretchmaterialen die de hele dag met je lichaam meebewegen.

De collectie is gemaakt van stoffen die ademen en rekken voor langdurig comfort en omvat moderne Calvin Klein-essentials:

  • Loungewear, rokken en bodycon jurken zijn gemaakt van ten minste 50% gerecycled nylon
  • Een geribd bodypak en wikkeltops gemaakt van gerecyclede jersey
  • Een zwangerschapsbeha, een bralette en verschillende ondergoedsilhouetten met iconische logobandjes in de taille, verkrijgbaar in drie kleurstellingen; alle zijn gemaakt van een mix van 82% gerecycled nylon en 18% elastaan
  • De jeans zijn gemaakt met technieken waarbij minder water en energie wordt gebruikt dan bij traditionele denimproductiemethoden. De zijnaden aan de buitenkant zijn verwijderd voor een naadloos effect en extra comfort