Accessoires, Fashion

Chihuahua’s in een Wereld van Kunst: Leovy x Bimba y Lola

In een indrukwekkende samenwerking brengt Bimba y Lola met trots een collectie limited-editions van de Chihuahua-tas uit, een ware viering van kunst en mode. Samen met de getalenteerde Mexicaanse kunstenares Ana Leovy heeft Bimba y Lola de iconische Chihuahua-tassen omgetoverd tot levendige kunstwerken. Deze nieuwste it-bag van Bimba y Lola dient als een prachtig leren canvas waarop Ana Leovy de eigenzinnige, schattige hondjes vastlegt in haar unieke stijl.

Chihuahua bag

Van vriendelijk tot woest, van vreemd tot groothartig; de Chihuahua’s, bekend om hun grote persoonlijkheden ondanks hun kleine gestalte, worden op een mythische en dromerige manier gepresenteerd in een helder en kleurrijk palet.

De samenwerking tussen Ana Leovy en Bimba y Lola werd officieel gelanceerd tijdens de Contemporary Art Fair in Mexico. Hierop volgde een intrigerende fotoshoot door de befaamde fotografe Pia Riverola, die Ana’s studio bezocht om haar werk en inspiratiebronnen vast te leggen. De collectie is vanaf vandaag verkrijgbaar in geselecteerde Bimba y Lola-winkels en via hun online platform bimbaylola.com.

Ontdek de betoverende wereld van kunst en mode met de Leovy x Bimba y Lola Chihuahua-collectie, waar de grens tussen artistieke expressie en draagbare mode vervaagt op de website van Bimba y Lola.