Fashion, Latest

Cartier opent nieuwe boetiek in de P.C. Hooftstraat

Het Franse juwelenhuis Cartier is al ruim 45 jaar gevestigd in onze hoofdstad en sinds 1994 gevestigd in de Amsterdamse P.C. Hooftstraat. Dit najaar verlaat Cartier het pand op 132-134 en zal het verhuizen naar 129, aan de overkant van de straat.

P.C. Hooftstraat 129

Na 28 jaar is het tijd voor een nieuwe boetiek voor het luxe juwelenmerk, aan de overkant van de geliefde P.C. Hooftstraat. De boetiek zal te herkennen zijn aan het stijlvolle en tijdloze design, geïnspireerd op de atmosfeer van Amsterdam en Cartier’s rijke geschiedenis. De huidige winkel zal gasten blijven ontvangen totdat de nieuwe boetiek haar deuren opent.

“Ik ben verheugd om aan te kondigen dat Cartier een nieuwe boetiek opent in Amsterdam. Toen de iconische rode doos in Nederland arriveerde, creëerde het een effect bij mensen die tot op de dag van vandaag nog steeds door de stad galmt. De ontwerpen van Cartier verbinden mensen op een onvergetelijke manier. De nieuwe boetiek wordt een tijdloos open venster met tijdloos design, waarbij creativiteit en vakmanschap worden gevierd. Een perfecte weerspiegeling van Cartier’s kenmerkende mix van tradities en innovatie”, aldus Valérie Ahner Boudier, Managing Director Cartier Benelux & Nordics.

Klik hier om de creaties van Cartier te bekijken.