Fashion, Latest

Caroline Biss: gerund door moeders en dochters

Het Belgische modehuis Caroline Biss bestaat al sinds 1963 en weet nog steeds ieder seizoen weer een adembenemende collectie te presenteren. De kleding is elegant en stijlvol. Ontdek hier alles voor aankomend seizoen…

Caroline Biss

Het verhaal van Caroline Biss begint in Lebbeke in 1963. Celeste De Hauwere richtte het bedrijf op met als doel een totaallook te creëren voor vrouwen. Het bedrijf werd in 2000 overgenomen door Ann-Christine en man Bart Saelen. Ann-Christine doet de leiding van het creatieve team, terwijl Bart zich meer focust op het financiële plaatje. Het bijzondere aan Caroline Biss is dat er veel dochters werken van vroegere personeelsleden.

De collectie

In de nieuwe zomercollectie van Caroline Biss staat een duidelijk thema centraal: safari. Het kleurenpalet is eclectisch en energiek. Aardse tinten worden gecombineerd met geel en groen voor een waanzinnig contrast. In de nieuwe collectie is zo hier en daar een jungle print te spotten en blokhak muiltjes met lederen giraffenprint. Scroll even verder voor onze favorieten.