Fashion, Latest

Calvin Klein lanceert Pride campagne ‘This is Love’

De nieuwste campagne van Calvin Klein, This is Love, wordt vanaf vandaag gelanceerd en viert dit met de chosen families binnen de LGBTQIA+ gemeenschap. Onze groep van vrienden, partners, geliefden, buren, bondgenoten en nog veel meer, delen wat ‘familie’ voor hen betekent. Hiermee worden de belangrijke connecties binnen de LGBTQIA+ gemeenschap benadrukt. De campagne bestaat uit een kledingcollectie die een nieuwe kijk geeft op Pride.
 
De cast voor deze Pride campagne is vastgelegd door Brooklyn-based fotograaf en kunstenaar John Edmonds. Hij heeft het emotionele gevoel van ‘familie’ laten zien door de campagne te vast te leggen als een fotoalbum met pioniers, entertainers en voorstanders uit de LGBTQIA+ community. De chosen familiebestaat uit: filmmaker John Waters samen met Mink Stole, actrice Sasha Lane en Sergio Lane, teamleden van LGBTQIA+-jongerenorganisatie The Trevor Project, muzikant Snail Mail en haar crew, de legendarische ballroom community House of Xtravaganza, haarstylist Holli Smith met haar verloofde Pony, acteur Justice Smith samen met vriend en acteur Nic Ashe en het Afrofuturistische kunstcollectief TRIBE Collective.


 
De This is Love collectie – bestaande uit kleding, ondergoed en activewear – heeft kleuren die geïnspireerd zijn op de Progress Pride-vlag. Elk item heeft een label dat is gewoven met de kleuren waar de vlag voor staat: zwart voor beauty; bruin voor power; roze voor sex; oranje voor healing; geel voor sunlight; bruin voor harmony; wit voor non-binair; turkoois voor magic;blauw voor serenity. De vernieuwde ondergoedcollectie heeft combinaties stoffen en kleuren hinten naar de hechte banden binnen het LGBTQIA+ spectrum van seksualiteit, genderidentiteit en sekse.

 
Drie medewerkers van The Trevor Project, ‘s werelds grootste organisatie voor zelfmoordpreventie en crisisinterventie voor lesbische, biseksuele, transgender, queer en questioning jongeren, zijn in de campagne vertegenwoordigd. Calvin Klein is een supporter en financiële sponsor van het werk van The Trevor Project, dat 24/7 crisisdiensten aanbiedt en verder ook zelfmoordpreventieprogramma’s en andere middelen heeft om LGBTQIA+ jongeren en hun families, opvoeders en supporters te ondersteunen.

Calvin Klein
Calvin Klein

Calvin Klein ondersteunt ook de initiatieven van ILGA World als de wereldwijde stem van LGBTQIA+ netwerken, gemeenschappen en bewegingen die zich inzetten voor een wereld waarin iedereen veilig, gelijkwaardig en vrij kan leven. Daarnaast blijft Calvin Klein in 2022 samen werken met PFLAG National en Transgender Law Center om hun werk te ondersteunen in het bevorderen van LGBTQIA+ onderwijs, veiligheid, inclusie en rechtvaardigheid.
 

Voor meer informatie over deze organisaties en voor meer over de campagne van dit jaar, ga naar: thetrevorproject.orgilga.orgpflag.org en blaq.org.au