Accessoires, Fashion

BVLGARI introduceert nieuwe Resort Collectie

De nieuwe Bulgari’s 2022 Resort Collectie is geïnspireerd op het gouden licht en de lucht wanneer de zon bijna onder gaat. De exclusieve collectie handtassen, zonnebrillen, juwelen en horloges voor deze zomer zijn te herkennen aan de abrikooskleurige kleur. 

BVLGARI Tassen Collectie

De waanzinnige collectie tassen van de Bulgari Resort Collectie bestaat uit een combinatie van warme nuances en op de natuur geïnspireerde materialen. De veelzijdige stijlen zijn perfect voor alledaags gebruik voor zowel een drukke dag in de stad als een avond flaneren op de boulevard. 

BVLGARI Jewellery

De iconische Bulgari ketting keert terug in een nieuw jasje, met 18k rosé goud. Het iconische juweel is versierd met granaten aan de ene kant en een parelmoeren inzetstuk aan de andere kant. Hierdoor is de ketting ook nog eens veelzijdig. 

BVLGARI watches

In de nieuwe Resort Collectie zijn twee horloges te vinden van het bekende Italiaanse juwelenhuis. De uurwerken zijn te herkennen aan de roestvrij stalen band met oranje gelakte wijzerplaten. 

Serpenti Vipermash sunglasses

De bekende serpenti van Bulgari is te verwerkt in de prachtige oversized zonnebril. De vierkante stijl zonder rand is voorzien van een betoverend glas die van paars in oranje overloopt, net zoals een zonsondergang. 

Klik hier om de volledige collectie te bekijken.