Fashion, Latest

Bimba y Lola introduceert: de tas van 2023

Wanneer het op tassen aankomt, stelt het Spaanse merk Bimba y Lola nooit teleur. Deze zomer hebben ze een unieke draai gegeven aan hun bekende HOBO BAG, waardoor dit nu onze favoriete nieuwe strandtas is van 2023. Benieuwd? Lees dan snel verder. 

Bimba y Lola opent het strandseizoen met de nieuwe beach collectie

De zomer wordt ingeluid met de nieuwe collectie van het kleurrijke Spaanse merk Bimba y Lola. Om een beter gevoel te krijgen bij een échte Bimba y Lola zomer, introduceert het Spaanse label ook een nieuwe campagnevideo genaamd The Second Self. 

In de dromerige omgeving komen een aantal stuks uit de collectie naar voren, waaronder de showstopper van dit seizoen: de Raffia Hobo Bag. Deze tas bestaat uit een unieke netstructuur, die een visnet nabootst, met een metalen Chimo-logo, handvat en een lange metalen ketting. De must have strandtas van 2023 is verkrijgbaar in twee maten: XS en S. 

Naast deze funky tas zijn er nog meer key pieces te vinden in de Bimba y Lola collectie. Denk hierbij aan retro badpakken, gehaakte jurken en sarongs met vrolijke prints. Daarnaast zijn er enkele après-beach kledingstukken te vinden in de collectie, zoals roze tuinjurken, rokken met franjes en tops. Maak een statement met de maxi-juwelen in de vorm van sterren en fluorescerende vissen. 

Klik hier om de collectie te shoppen.