Fashion, Latest

ARKET presenteert de moderne Marinière-collectie

Een van onze favoriete merken ARKET lanceert een wel hele gave collectie: ze geven een moderne twist aan de altijd geliefde Marine-trend voor deze lente. De collectie bevat moderne uitvoeringen van de bekende zeemansstreep. Wij zijn fan!

ARKET en de Marinière-collectie

In de allereerste collectie van ARKET was de marine streep al te vinden: in de vorm van een gestreepte zeemanstrui. Voor deze lente/zomer 2021 wordt deze welbekende gestreepte trui uitgevoerd in meerdere varianten. Van klassieke versies tot gemoderniseerde varianten met variaties op formaat, verhoudingen en materialen.

Marine strepen

Seizoen na seizoen zien we de marine streep weer terugkomen. Ieder voorjaar vullen we onze kast weer aan met nieuwe items en na verloop van tijd is het gestreepte T-shirt of de trui met marine streep een icoon geworden in onze lentegarderobe.

De marine streep is met talloze andere items te combineren, die ook te vinden zijn in de collectie van ARKET. Denk hierbij aan de iconische combinatie van gestreept shirt met een tijdloze trenchcoat. Verder vind je de perfecte jeans, prachtige accessoires en waanzinnig schoeisel in de collectie. Benieuwd? Je bekijkt de mooiste beelden hieronder en je kunt hier klikken om te shoppen.