Fashion, Latest

Arket opent eerste fysieke winkel in China

Het Scandinavische merk Arket zal dit najaar de eerste fysieke winkel openen in de Chinese hoofdstad Beijing. De nieuwe flagship store is de volgende stap van Arket op de Chinese markt te veroveren. Lees er hier alles over…

Arket in China

De algemeen directeur van het Zweedse merk Arket laat weten dat ze erg uitkijken naar de opening. De nieuwe winkel in China geeft ons de kans om mensen te verwelkomen in onze wereld en hen uit te nodigen om de rijke diversiteit van onze collecties te ervaren. Van op de natuur geïnspireerde interieurs tot kleding gemaakt van de mooiste stoffen, kinderkleding en de hedendaagse Zweedse keuken: Arket heeft het.

Op zowel de mannen- als vrouwenafdeling vind je fijne basics die niet mogen ontbreken in je garderobe. Deze kledingstukken vormen de basisstukken, gecombineerd met kleding geïnspireerd op de huidige trends en culturele uitingen. De kledingstukken zijn op een duurzame manier geproduceerd, om op deze manier de voetafdruk te beperken.

Arket café

Net zoals in de andere Arket winkels is een gezellig Arket Café te vinden. In deze ruimte kom je na al dat shoppen tot rust en kun je genieten van een vegetarisch menu dat zich right op seizoensgebonden ingrediënten gecombineerd met traditionele Scandinavische smaken.

Met de opening van de nieuwe winkel kunnen steeds meer mensen genieten van het brede assortiment mode, eten, geuren en woonaccessoires dat Arket te bieden heeft.

Klik hier om te shoppen.