Fashion, Latest

American Vintage presenteert nieuwe denim collectie

Denim, het sleutelstuk van een tijdloos silhouet. Dit seizoen legt American Vintage de nadruk op natuurlijke kleuren en wassingen om denim van indigo naar nieuwe kleurdimensies te brengen. Daarnaast kenmerkt deze collectie zich door nieuwe Eco-Friendly items.

American Vintage presenteert nieuwe denim collectie

At American Vintage, we rework our denim, season after season. The key piece of a timeless silhouette, this cotton canvas is reinterpreted and updated to reflect new desires rather than trends. A pair of jeans that’s a real keeper and a perfect match.

Deze lente/zomer 2021 neemt canvas stonewashed blauw over met een vintage pepper and salt resultaat. Qua kleuren is het overdyed met legergroen, mangogeel en zelfs aardbeirood en intens mauve. Verkrijgbaar in een ecru versie, kan de broek worden gecombineerd met witte T-shirts om te focussen op het essentiële.

Qua jeans wordt de Big Droit een garderobe must-have met zijn absoluut jaren 90 snit voor dagelijks comfort. Complementair en unisex, ligt de Big Carrot-jeans dichter bij de benen om het silhouet subtiel te definiëren. Wat betreft korte broeken, worden de snitten losser en iets langer over de dij voor een baggy stijl en een unisex-effect.

Voor een ensemble-look completeert het iconische arbeidersjack het silhouet met zijn ietwat oversized snit en veelzijdige stijl, verkrijgbaar in een versie met ritssluiting, mouwloos of varsityjack. De emblematische jumpsuit van ecru denim is vernieuwd met drukknopen en gaat voor de zomer vergezeld van een overall in boerderijstijl. Go-to items om te combineren zoals je wilt of draag ze met een top-tot-teen-look voor kenmerkende silhouetten die de tand des tijds doorstaan.