Fashion, Latest

Adiorable pumps – een kijkje in het atelier van Dior

Neem een kijkje achter de schermen van het Franse modehuis Dior. Het merk neemt je mee naar de ateliers waar de nieuwe Adiorable pumps worden gemaakt. Dit verfijnde schoeisel is versierd met gerafelde zwarte grosgrain en gedeconstrueerd met een strik vooraan. Een onmisbaar item in de kast van menig modeliefhebber.

Adiorable pumps

De Adiorable pumps worden onthuld in het kader van de prêt-à-porter collectie van Dior lente-zomer 2024 en doen denken aan de pumps die Roger Vivier in de jaren 1950 voor Dior bedacht. Deze uitzonderlijke accessoires zijn het resultaat van een virtuoze savoir-faire en komen tot leven dankzij het oneindig precieze vakmanschap van de ambachtsman: hij bewerkt en snijdt de verschillende jukken minutieus uit om het model zijn exacte vorm te geven.

Deze betoverende creaties onderscheiden zich door hun onweerstaanbaar geraffineerde spitse teen en worden gesublimeerd door twee bandjes die de enkel omarmen met durf en delicatesse, die doen denken aan de schoenen van de show, maar ook door een kittenheel, die een tijdloos silhouet belooft. Twee witte parels, vergroot door de gouden “CD” initialen, voegen een vleugje elegantie toe aan deze objecten van verlangen. Een ode aan uitmuntendheid.

Klik hier om de website van Dior te bezoeken.