Fashion, Latest

Actrice Barbara Sloesen straalt voor de lens van PrimaDonna

Als actrice is Barbara Sloesen het wel gewend om camera’s om zich heen te hebben. Maar een interview in lingerie, dat was ook voor haar de eerste keer. In perfect passende, mooie lingerie voelt ze zich zo trots en vrouwelijk, dat ze straalt voor de lens van PrimaDonna. Midden in de natuur van de Vinkeveense Plassen komt ze tot rust, in gezelschap of – zoals nu in coronatijden – alleen. Een prachtige plek voor een fotoshoot én een gesprek over body, grotere borsten en wat lingerie doet voor je zelfvertrouwen.

Actrice Barbara Sloesen straalt voor de lens van PrimaDonna

Inspirerende verhalen van en over vrouwen

Op ons platform #WeArePrimaDonna zetten we graag vrouwen in de kijker die ons inspireren. Vrouwen die stevig in hun schoenen staan en op een open, ongedwongen manier vertellen over hun lichaam en hun grotere boezem. Met hun verhalen brengen we een ode aan vrouwen én aan de lingerie die hen zelfvertrouwen en een goed gevoel geeft. Want vrouwen empoweren met mooie lingerie en inspirerende verhalen is al 150 jaar onze missie. Dit keer vroegen we actrice Barbara Sloesen of ze in lingerie wilde plaatsnemen voor onze lens. Daarvoor trokken we niet naar Amsterdam, waar Barbara woont met haar vriend Max, maar naar een havenhuisje aan de Vinkeveense Plassen.

Herkenbaar voor vrouwen met een vollere boezem

Barbara vertelt hoe ze als jong meisje op de middelbare school eerst nog helemaal geen borsten had, tot moeder natuur haar ineens een vollere boezem gaf. Een bh vinden die goed zat en er ook leuk uitzag, bleek niet zo eenvoudig. Veel vrouwen met een grotere cupmaat zullen zich ongetwijfeld in dit verhaal herkennen.

Wat mooie lingerie doet voor je zelfvertrouwen

Oma-ondergoed hoeft Barbara vandaag gelukkig niet meer te dragen. Het is PrimaDonna’s missie om vrouwen met een grotere cupmaat gelukkig te maken met mooie lingerie die heerlijk zit.  De designers van PrimaDonna verleggen elk seizoen hun technische en creatieve grenzen om de lingerietrends te vertalen naar draagbare lingerie voor vrouwen met een grotere cupmaat en altijd kunnen ze rekenen op PrimaDonna’s ongeëvenaarde pasvorm en ondersteuning.