Fashion, Latest

A.P.C. in samenwerking met Lacoste

You need it, but you don’t know it yet… Dat is de samenwerking tussen de Franse modehuizen Lacoste en A.P.C. Het coole label A.P.C. nodigde Lacoste en zijn krokodil uit om te komen spelen. Het resultaat? Een waanzinnige collectie.

A.P.C. x Lacoste

Sinds 2018 is Louise Trotter, creative director bij Lacoste, de drijvende kracht achter de nieuwe golf van moderne verfijning van het merk, dat in 1993 werd opgericht door tennisser René Lacoste. De iconische krokodil refereert naar de bijnaam van Lacoste op het tennisveld en is uitgegroeid tot een wereldwijd icoon.

Voor deze samenwerking werkte Louise Trotter samen met Jean en Judith Touitou van A.P.C. om speelse items voor vrouwen en mannen te ontwerpen waarop de krokodil het logo van A.P.C. omringt. Dit resulteerde uit coole en unieke sportkleding, met militaire verwijzingen die voor A.P.C. belangrijk zijn.

Om je look af te maken, kun je jouw look stijlen met verschillende accessoires uit de collectie, zoals sneakers, gestreepte sokken, tassen van spijkerstof en een gigantische schoudertas.

Klik hier om de look te shoppen.