Beauty, Parfum

Zwiters geurenmerk GISADA komt naar Nederland

Nederland is een heerlijk geuzenmerk rijker! De parfums van GISADA staan voor moderne elegantie in combinatie met Zwitserse kwaliteit. De geuren worden gekenmerkt door zowel precisie als evenwicht, kwaliteiten die tot uiting komen in producten die met de grootste zorg zijn gecreëerd. 

Zwiters geurenmerk GISADA komt naar Nederland

GISADA

Het verhaal van GISADA begon in 2013 in Zürich als droom van twee broers. Hun doel was om hun passie voor parfum op een nieuwe manier uit te drukken en tegelijkertijd samen te werken met gerenommeerde parfummakers met een duidelijke visie.

De parfums zijn allemaal gedoseerd met een hoger percentage geurolie dan normaal. De flacons worden in Zwitserland met de grootste zorg gevuld en streng gecontroleerd. Elk parfum is uniek. Het flacon heeft een luxe uitstraling en is bedrukt met 24-karaats goud.

De ambassadeur van het merk is niemand minder dan Jeremy Meeks. Jeremy werd wereldwijd bekend door zijn mugshot in 2014 en is sinds 2018 ambassadeur van GISADA.

Het merk werd geboren met de creatie van de parfums Uomo en Donna. Daarna werden de geuren gelanceerd die nu de Ambassadors van het merk zijn. Sensueel en mysterieus, maar toch gekenmerkt door elegantie, helderheid en frisheid. De geuren zelf zijn karakteristiek, met een opvallende compositie van ingrediënten.

Ambassador Women

Fruitige, Oosterse en bloemige noten ontvouwen een buitengewoon boeket: bloemige akkoorden ontmoeten framboos en tuberoos, waardoor een sensuele en toch nobele signatuur ontstaat. Dit wordt afgerond door verfijnde sandelhouten nuances, die het Eau de Parfum een heerlijk fluweelzachte noot geven.

Ambassador Men

Het Eau de Parfum ontvouwt mannelijke, koele en citroenachtige indrukken, die zachtjes worden onthuld door fruitige en sappige mandarijn noten. Maar alleen in combinatie met pittige patchoeli, sterke pioenrozen, fijne vanille-aroma’s en amberkleurige accenten vindt Ambassador Men zijn ware perfectie.