Beauty, Huid

Weleda breidt collectie uit met Skin Food bodylotion

Weleda, het Zwitserse merk dat al honderd jaar koploper is op het gebied van natuurlijke verzorgingsproducten, breidt haar assortiment uit met een bodylotion. De Skin Food collectie is erg geliefd onder beauty liefhebbers en celebs. 

Skin Food bodylotion

Skin Food, de 100% natuurlijke alleskunner voor een droge en ruwe huid, is al jaren een van de bestsellers van Weleda en favoriet van celebs en visagisten. Wegens het succes van Skin Food breidt Weleda de collectie verder uit met een Skin Food bodylotion.

Weleda is ervan overtuigd dat wat je op je huid smeert, ook te eten moet zijn. Want de status van je huid en je voeding zijn nauw met elkaar verbonden. Daar wil Weleda mensen steeds bewuster van maken. Skin Food biedt 100% natuurlijke voeding voor je huid. Naast het bestaande Skin Food assortiment lanceert Weleda nu Skin Food bodylotion voor iedere dag. 

Skin Food bodylotion biedt langdurige hydratatie en voedt je lichaam intensief. De lotion is gemaakt van 100% natuurlijke materialen, met een natuurlijke geur van lavendel, sinaasappel en benzoëhars. De nieuwe duurzame fles is gemaakt van 97% gerecycled PET en is 100% recyclebaar. 

Klik hier om de bodylotion te shoppen. 

Weleda Skin Food bodylotion, €14,99