Beauty, Huid

Weleda bestaat honderd jaar!

Weleda, het Zwitserse merk gespecialiseerd in gecertificeerde verzorgingsproducten en geneesmiddelen, bestaat dit jaar honderd jaar. Vanaf het begin is Weleda een voorloper op het gebied van duurzaamheid en biodiversiteit. Lees hier alles over hun bijzondere verhaal.

Weleda honderd jaar

Het merk Weleda is opgericht vanuit de gedachte dat mens en natuur in harmonie met elkaar leven. Sinds de oprichting is het bedrijf niet altijd alleen gefocust geweest op het genereren van winst, maar de ecologische en maatschappelijke aspecten waren minstens net zo belangrijk. Weleda verbindt met haar verzorgingsproducten mens en natuur. Wat zij al een eeuw doen op een unieke wijze. 

Alleen producten in het gehele assortiment zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Maar dit is niet alles, want bij ieder nieuw product dat ze ontwikkelen, staat de natuur centraal. Het is belangrijk om nooit meer van de natuur te nemen dan dat je kunt teruggeven. Tot op de dag van vandaag is dit belangrijk voor Weleda. 

Vier het samen

Zonder de Weleda liefhebbers zou deze verjaardag nooit mogelijk zijn geweest. Daarom heeft het merk enkele bijzondere acties om hun honderdjarig-jubileum te vieren. Zo krijg je deze zomer een Weleda-klassieker cadeau bij aankoop van één van hun andere producten in verschillende winkels. Ook kun jij je laten inspireren door de natuur. Ontdek de tuinen in Weleda Open Garden via hun digitale kanaal. 

Weleda over de hele wereld

Het merk is inmiddels tot ver buiten Zwitserland verkrijgbaar. Weleda koop je in meer dan vijftig landen wereldwijd. Daarnaast worden de ingrediënten van de producten ook van over de hele wereld gehaald, op een zo duurzaam mogelijke wijze. Zo genieten mensen van over de hele wereld, het beste dat natuur wereldwijd te bieden heeft. 

Meer weten? Klik dan hier om de site van Weleda te bezoeken.  

De Weleda klassiekers