Beauty, Haar

Vier World Vegan Day met Maria Nila

The Friendly Year is het liefdadigheid initiatief dat zeven jaar geleden door Maria Nila werd gelanceerd. Met dit initiatief wordt er een specifiek doel gekozen waar Maria Nila zich een jaar lang voor inzet. Het haarverzorgingsmerk gelooft dat dieren geen slachtoffer mogen worden van de menselijke ijdelheid. Vier jij World Vegan Day dit jaar ook door te kiezen voor vegan beautyproducten?

Maria Nila

De haarverzorgingsproducten van Maria Nila zijn volledig vegan en is opgericht in het zuiden van Zweden door de familie Wikström. Het Zweedse gezin staat  tot op de dag van vandaag nog steeds aan het roer van het vegan beauty concern. Met dit erfgoed en deze visie wil Maria Nila de wereld op een vriendelijke, nieuwsgierige en eerlijke manier blijven voorzien van professionele producten, die 100% vegan zijn. 

World Vegan Day

Alle haarverzorgingsproducten van het Zweedse beautymerk zijn 100% vegan en diervriendelijk. Met Friendly Year focust het merk zich niet alleen op haar producten, maar dragen ze ook bij aan een betere wereld. Omdat water een van de belangrijkste bestanddelen van haarverzorging is, is er dit jaar gekozen om een van de oudste bewoners van de oceaan te steunen: schildpadden. 

Verschillende schildpadsoorten worden op dit moment bedreigd, mede door het toedoen van mensen. Vervuiling, grote hoeveelheden plastic, visnetten en olie-uitstoot zijn enkele boosdoeners. Maria Nila zet haar samenwerking voort met liefdadigheidsorganisatie The Perfect World Foundation en zij zullen samen een bijdrage leveren aan het Cairns Turtle Rehabilitation Centre

Wil jij ook een steentje bijdragen tijdens World Vegan Day? Klik dan hier.