Beauty, Huid

Verwen je huid met deze producten van Filorga

De hele zomer heb je kunnen genieten van een zonnetje op je snoet, nu is het tijd om je huid echt te verwennen. Daarom introduceert Filorga een aantal waanzinnige producten die je huid helpen tijdens dit regenachtige weer, de seizoenswisseling en gebrek aan vitamine C. 

10-daagse Filorga kuur

Tijdens de herfst begint onze gebruinde kleur te vervagen, verliest onze huid z’n glans en wordt minder stralend. De seizoenswisselingen en temperatuurschommelingen zorgen ervoor dat je huid wat extra aandacht nodig heeft. En wat gaat er boven jezelf verwennen? Daarom introduceert Filorga een 10-daagse kuur die je huid helpt weer te shinen als nooit tevoren. 

Door de warme temperaturen worden er minder goed nieuwe cellen aangemaakt en worden ze minder goed voorzien van voedingsstoffen en zuurstof. Het resultaat: onze cellen werken minder goed en je huid krijgt een doffe teint. Daarom komt Filorga met een oplossing. 

Verwen je huid met een 10-daags NCEF-SHOT kuur om de huid een echte boost te geven. De kuur is een ultra-geconcentreerd NCEF, gelijk aan één meso-injectie, om de huidkwaliteit te verbeteren en tekenen van huidveroudering te corrigeren. Het NCEF-SHOT wordt in de ochtend en avond aangebracht op het hele gezicht, de hals en decolleté. Je kunt het NCEF-SHOT perfect combineren met de scrub & mask die ervoor zorgt dat alle dode huidcellen worden verwijderd. Gebruik deze scrub ongeveer twee keer per week en voordat je het weet straal je als nooit tevoren.

Klik hier om de producten te shoppen via ICI Paris XL.