Beauty, Make-up

Vergeet een filter over je foto’s! Dit product zorgt voor een real life filter

De nieuwe Miracle Blur van Trinny London zorgt voor de perfecte dagelijkse fix van onzuiverheden, lijnen en andere plekjes die je het liefst wil verbergen. Kortom: de Miracle Blur is een filter in een potje en onmisbaar in je make-up routine. 

Real life filter

De bestseller van Trinny London verovert harten over de hele wereld. De transparante crème vervaagt fijne lijntjes, poriën en acne-littekens voor een gladde en egale huid. Daarnaast vermindert het roodheid en zorgt de Miracle Blur voor een subtiele glans op je gezicht. De unieke textuur laat een zachte finish achter en kan zowel aangebracht worden als basis voor je make-up of als finish van je look. De formule bevat een rijke hoeveelheid collageen, elastine, Vitamine E en C. Daarnaast heeft de Miracle Blur een anti-aging effect op je huid op de lange termijn. Geen worden dat dit potje beter bekend staat als het wonderpotje! 

“Not only a miracle by name, the very nature of this tiny pot of wonder is miraculous”
– Trinny Woodall, Founder & CEO

Hiervoor gebruik je de Miracle Blur

De Miracle Blur kun je gebruiken voor verschillende plekjes op je gezicht. Zo is het product zeer geschikt om diepe littekens en fijne lijntjes mee op te vullen. Dit doe je simpelweg door een kleine hoeveel warm te maken tussen je vingertoppen en langzaam in te masseren. Ook is de Miracle Blur geschikt om de grotere poriën weg te werken. Benieuwd hoe je dit nou precies doet? Bekijk hieronder de video.

Klik hier om de Miracle Blur te shoppen.