Beauty, Huid

Trinny London introduceert vitamine C serum in een nieuw hoesje

Trinny London, het beautymerk van de voormalig TV-ster, breidt haar assortiment uit met een waanzinnig vitamine C serum. Het goedje is gehuld in een vrolijk oranje flesje. Het Vitamine C serum is een must voor je skincare routine en wij leggen je uit waarom… 

Trinny London Vitamine C serum

Een vitamine C serum is inmiddels onmisbaar geworden in ons skincare regime. Het versterkt de natuurlijke afweer van de huid, egaliseert de teint, laat de huid stralen en helpt tegen pukkels en littekens. Ook Trinny London heeft dit magische middel toegevoegd aan hun Skincare Hero lijn onder de naam Boost Up. 

Ingepakt in een mooi zalmkleurige tube format van 30ml, dit krachtige serum bevat 30% vitamine C, ethyl ascorbinezuur, plankton extract, citroenschil fermet en lactococcus ferment. De formule is huidvriendelijk en heeft een luxe balsemachtige textuur om de ultieme oppepper te worden voor de vermoeide huid met een glowy skin als resultaat. 

Dankzij dit serum wordt jouw huid verheldert, egaliseert, en beschermt de huid tegen negatieve invloeden van buitenaf zoals UV-straling en vervuiling. Dit nieuwe Boost Up serum is verkrijgbaar via de Trinny London website. Klik hier om de volledige collectie van Trinny London te bekijken. 

Klik hier om de volledige collectie van Trinny London te bekijken.