Beauty, Haar, Huid, Make-up

Stralend de zomer door met deze 5 beautyproducten

Nu de temperaturen stijgen en we meer kunnen genieten van de zon, is het belangrijk om wat extra aandacht te besteden aan je huid en haar. Speciaal daarom zet het team van OOTD haar vijf favoriete beautyproducten op een rij voor deze zomer

Skin Food Light

Deze heerlijke crème van Weleda is een echte alleskunner. Het product is een lichte variant van de wereldberoemde Skin Food. De crème trekt snel in, hydrateert de huid en biedt comfort aan een droge skin. Weleda is zonder twijfel een van de meest duurzame beauty merken ter wereld. 

Klik hier om de Skin Food Light te shoppen.

Moisture CC Cream 

De Moisture CC Cream van het luxe haarverzorgingsmerk Alterna is een absolute must have voor de zomer. De crème beschermt je haar tegen invloeden van de zon en hitte. Daarnaast hydrateert de Moisture CC Cream om haarbreuk tegen te gaan. Het product is vrij van microplastics, parabenen en sulfaten. 

Klik hier om de Moisture CC Cream van Alterna te shoppen.

Glow Toner

Voor iedereen die de zomer wil stralen, heeft Charlotte Tilbury de oplossing: Glow Toner. De baanbrekende formule is geïnspireerd op de verhelderende, poriën verfijnende effecten van een acid toner en de hydratatie van een essence. De Glow Toner vermindert de zichtbaarheid van poriën en bedekt de teint met een gladmakende en glanzende glow. 

Klik hier om de Glow Toner te shoppen.

Tinny London beautyproducten

Trinny London verovert de wereld met haar skincare collectie. De laatste stap die ze toevoegt aan de collectie, zijn twee vochtinbrengende en vitaliserende moisturizers. Deze luxe formules regenereren, herstellen en brengen je huid weer tot leven. Ideaal wanneer je huid wel een steuntje in de rug kan gebruiken. 

Klik hier om de Trinny London Moisturizers te shoppen.

Neon Rush Hand Cream

Ieder seizoen voegt &Other Stories nieuwe geuren toen aan het assortiment beautyproducten. De nieuwe geur Neon Rush is geïnspireerd op heldere nachten van robijnrode kersen dansend op het geluid van wilde orchidee en tonka. Niet alleen een handcrème met deze bijzondere geur, maar ook body wash, hand soap en body lotion.

Klik hier om de Neon Rush Hand Cream te shoppen.