Beauty, Huid

Dít serum gaat viral op TikTok

Wat zorgt ervoor dat een schoonheidsproduct viraal gaat? Het is moeilijk te zeggen, maar het verzamelen van de grootste aanmeldingslijst ooit in de geschiedenis van Cult Beauty en het krijgen van 10,7 miljoen views op zijn TikTok-hashtag is een behoorlijk spectaculaire manier om dit te doen.

Dat is precies wat The Ordinary’s AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution heeft gedaan, het genereren van 108.000 aanmeldingen op de website – het meeste ooit voor een enkel product. Het product is niet nieuw, dus de voortdurende hype is uitsluitend gebaseerd op de uitstekende prestaties (het product had eerder een wachtlijst van 85.000 personen toen het begin vorig jaar uitverkocht was).

De langdradige naam ziet er verwarrend uit, maar het maakt gebruik van zowel AHA’s (alfahydroxyzuren) als BHA’s (bètahydroxyzuren), beide chemische exfoliatoren die helpen om de huid glad te strijken, poriën te ontstoppen en de helderheid van de huid te verbeteren.

Door de combinatie van de twee huidzuren gaan ze aan de slag op verschillende huidlagen voor een grondige diepe reiniging. BHA’s (zoals salicylzuur) werken iets dieper, ontstoppen de poriën en doden slechte bacteriën. AHA’s werken op het bovenoppervlak van de huid en polijsten dode huidcellen weg die een doffe laag op de huid creëren wanneer ze te langzaam afstoten. Wat opvalt aan dit product is de concentratie AHA – de meeste exfoliators gebruiken ongeveer 5%, dit verbruikt 30%. Daarom kan het het beste wekelijks worden gebruikt in plaats van elke dag om de huid niet uit te drogen. Naast zijn referenties is het ook veganistisch, glutenvrij, dierproefvrij en geprijsd voor een toegankelijke 8,95 euro voor een flesje van 30 ml.

De hype rond het product is gedeeltelijk geholpen door een tiener die een video van zichzelf plaatste met behulp van The Ordinary’s AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution rechtstreeks op haar huid en documenteerde elke fase ervan om haar acne te verwijderen.

@kaelynwhitee

I’ve received tons of questions on this product. Please use it properly and be safe.💖 #fyp #foryou #skincare #theordinary

♬ Love Songs x No Police Funk Mash Up – L.Dre

Kaelyn White, een Amerikaanse TikTok-ster, deelde hoeveel het serum haar huid hielp door de bovenstaande video te plaatsen, getiteld How I Got My Clear Skin, waarin ze het serum rechtstreeks op haar acne druppelt en zachtjes masseert om haar gezicht te bedekken. De voor en na toont een ongelooflijke verbetering van de huid.

Ze raadde haar 3,5 miljoen kijkers aan om het serum een ​​of twee keer per week te gebruiken voor een gezichtsbehandeling van 10 minuten, omdat het product kan prikken, maar dat is normaal bij een peelingoplossing.

Shop het serum hieronder:

serum
AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution Gezichtspeeling, €8,95 / Klik hier om te shoppen