Beauty, Make-up

Review | MAC Cosmetics Powder Kiss Lipstick Marrakesh-Mere

Elke beautylover weet: als je een goede lipstick zoekt, ben je bij MAC aan het juiste adres. Het cosmeticamerk staat namelijk bekend om haar talloze tinten aan lipstick, in verschillende finishes, van glanzend tot mat. Eén van die tinten is Marrakesh-Mere: een roestbruine lipstick.

Powder Kiss

Marrakesh-Mere heeft een zogenaamde Powder Kiss-finish. Dit houdt in dat de lipstick mat is, maar je lippen niet uitdroogt. Volgens MAC is deze finish backstage ontwikkeld door make-up artists, om een ​​belangrijke modeweektrend na te bootsen: namelijk de randen van matte lippenstift vervagen voor een soft-focus-effect.

De lipstick komt – net als alle MAC lipsticks – in een chique, matzwarte verpakking (ook wel een bullet huls genoemd).

Powder Kiss

Review

Hoewel ik gek ben op make-up, en ik de deur haast niet uit ga zonder een full-face of make-up, ben ik nooit zo van de lipsticks geweest. Ik vind het veel gedoe, en zodra je iets gegeten of gedronken hebt, moet je het opnieuw aanbrengen. En, vooral matte lipsticks voelen weleens vervelend aan aan je lippen omdat ze zo uitdrogend zijn. Toch wilde ik deze mooie MAC lipstick een kans geven en ik moet zeggen: ik ben positief verrast. De lipstick blijft lang zitten, ook als je iets eet of drinkt, en ik had zelfs geen last van droge lippen. De kleur is mooi, een warme kopertint, die tussen donkerrood en oranje in zit. Deze kleur zal mooi staan bij veel huidskleuren.

Verder is de lipstick flink gepigmenteerd. Met slechts één laagje zit de lipstick mooi op zijn plek. De lippenstift vervaagt heel geleidelijk waardoor je je geen zorgen hoeft te maken om een gekke rand om je lippen en afbrokkelend middendeel.

You guessed it: ik ben zeer tevreden over de MAC Powder Kiss-lipstick (misschien ga ik zelfs wat vaker lipstick dragen door deze beauty). De Powder Kiss Lipstick in Marrakesh-Mere kost €20,50 en is o.a. verkrijgbaar is de website van MAC, de Bijenkorf en Douglas.