Beauty, Make-up

Review | KIKO MILANO’s Ray of Love oogschaduwpaletten

Onlangs schreven we over de Ray of Love-collectie van KIKO MILANO, een collectie speciaal voor Valentijnsdag. Ontworpen om onvergetelijke momenten vast te leggen, brengt de romantische nieuwe line-up het beste naar je in voren. Fonkelende ogen versterken, de aandacht vestigen op rode wangen en de stralende lach accentueren die je gewoon niet kunt verbergen. Vandaag testen we twee van de drie oogschaduwpaletten uit de collectie: ‘La Vie en Rose’ en ‘Earthy Heart.’

Review | KIKO MILANO’s Ray of Love oogschaduwpaletten

Ray of Love oogschaduw

KIKO MILANO belooft dat de oogschaduw ideaal is om in slechts enkele stappen een glamoureuze make-up look te creëren dankzij de super on-trend kleuren en dubbele finish. Bovendien is het product perfect voor degene die op zoek is naar een oogschaduwpalet in on-the-go formaat, om altijd bij zich te dragen.

Verder zou de oogschaduw ‘ultra-gepigmenteerd’ zijn, met een ‘intense kleurafgifte.’ Ook zou het ‘zijdeachtig aanvoelen’ en ‘makkelijk vervagen.’

Review

Alle claims van KIKO klinken veelbelovend. Tijd om het uit te proberen!

Ten eerste: de verpakking van de oogschaduw is super schattig. Ze komen in roze doosjes met gouden details. Binnenin is de oogschaduw hartvormig. Je zou het al bijna kopen voor de verpakking!

La Vie en Rose bestaat twee tinten roze. De een is wat feller roze, de ander poeder roze met subtiele glitters. Earthy Heart bestaat uit een bruine en een bronzen tint.

Bij eerste gebruik is de oogschaduw ontzettend gepigmenteerd. Met een veeg zit de oogschaduw al intens op de oogleden. Verder zijn ze fijn te blenden. Ik ben erg enthousiast over de oogschaduw paletten. Met een doosje heb je een volledige eye look. Dit maakt het ook erg handig om de oogschaduw mee te nemen, op vakantie bijvoorbeeld.

De Ray of Love-oogschaduw paletten kosten €10,99 en zijn verkrijgbaar op de website van KIKO MILANO,