Beauty, Haar

Review: het YIQUE Rice ‘n Shine haarmasker

De redactie van OOTD Magazine kreeg de mogelijkheid om het YIQUE Rice ‘n Shine haarmasker te proberen. Dit verzorgende haarmasker is gemaakt op basis van rijstwater, een essentieel ingrediënt voor gezond haar. Benieuwd naar de review? Lees dan vooral verder!

YIQUE Rice ’n Shine

Het YIQUE Organic Cosmetics lanceerde eerder dit jaar het Rice ’n Shine haarmasker. Dit haarverzorgingsproduct is gemaakt met rijstwater, rijstolie en proteïne uit rijst. Dit geeft je haar een boost en laat het stralen. Daarnaast is het Rice ’n Shine haarmasker rijk aan proteïne, Aloë vera, honing, shea butter en vitamine E.

Voordat je een product gebruikt voor je haar, is het belangrijk om te kijken naar de ingrediënten. Het YIQUE-haarmasker is vrij van parabenen, siliconen en sulfaten, elementen die je liever vermijdt. Het is daarentegen gemaakt van 99,8% natuurlijke ingrediënten.

Zo gebruik je het YIQUE haarmasker

Nadat jij je haar grondig hebt gewassen, om er zeker van te zijn dat alle producten, zoals droogshampoo’s en haarlak zijn verwijderd, is het tijd voor het haarmasker. Je brengt een ruime hoeveelheid van het Rice ’n Shine masker aan op vochtig haar. Het haarmasker heeft een subtiele geur van shea butter en is goudgeel van kleur. Je neemt een rijke hoeveelheid van de crème en verdeelt deze gelijkmatig over je haar. Het YIQUE Rice ’n Shine haarmasker is geschikt voor alle haartypes. Vervolgens laat je het haarmasker 20 tot 30 minuten intrekken. En wanneer je dat hebt gedaan, is het een kwestie van je haar even goed uitspoelen.

Review haarmasker

Vaak nadat ik een haarmasker heb gebruikt, voelt mijn haar een beetje glad en soms zelfs futloos aan. Er is vervolgens een flinke hoeveelheid droogshampoo nodig om wat volume in mijn haar te krijgen. Het YIQUE Rice ’n Shine haarmasker zorgt ervoor dat mijn haar wat steviger en sterker aanvoelt, waardoor het meer volume heeft. Het enige dat vervolgens nog nodig is, is het föhnen van mijn haar en een beetje volume poeder. Daarnaast voelt mijn haar na het gebruiken van het haarmasker van YIQUE gezond aan. Een van de vele voordelen van het gebruik van rijstwater in haarverzorgingsproducten.

Wil je ook het YIQUE Rice ’n Shine haarmasker proberen? Dat kan via de website van YIQUE:

Rice ‘n Shine rijstwater haarmasker