Beauty, Huid

Review | Bonajour Rose Stemcell van Laboratory K

De afgelopen weken testte OOTD Magazine’s Marjolein het nieuwe Rose Stemcell serum van Bonajour. Dit merk is verkrijgbaar bij de in K-beauty gespecialiseerde winkel: Laboratory K. Benieuwd naar de effecten? Lees dan gauw verder… 

Bonajour 

Voordat ik begin met de review, is het van belang wat meer te weten over het bedrijf achter het product. Bonajour is opgericht door een jonge vrouw die worstelde met huidproblemen. Ze had een gevoelige huid en er waren geen producten die dat tegen konden gaan. Dat was voor haar de reden om haar eigen cosmeticabedrijf op te richten. Bij Bonajour draait het allemaal om het gebruik van natuurlijk en authentieke ingrediënten. 

Daarnaast legt het bedrijf veel nadruk op onderzoek en ontwikkeling om de beste producten te kunnen produceren met uitzonderlijke ingrediënten. Het doel van Bonajour is om door middel van de juiste producten een perfecte huid te creëren voor hun klanten. 

Een aantal leuke feitjes over Bonajour: het bedrijf produceert vegan producten. Dit zie je vaak terug bij K-beautyproducten. Met dit label wil Bonajour laten zien dat ze veilige en gezonde cosmetica maken. Voor de verpakking maakt het merk gebruik van volledig gerecycled papier. En tot slot staat het bedrijf een percentage van hun winst uit de verkoop van producten af aan mensen die dit goed kunnen gebruiken. 

Rose Stemcell 

Het product dat ik mocht testen is het Rose Stemcell serum van Bonajour. Voordat ik begin over het product zelf, wil ik graag even kwijt dat de verpakking er prachtig uitziet. Op de verpakking is ook te vinden wat de ingrediënten zijn en wat het product voor je huid doet. Het serum bevat voor 56% rozenwater, wat sowieso al verfrissend voor je huid is. Daarnaast zijn er geen geurstoffen toegevoegd aan het product. 

Het flesje van de Bonajour Rose Stemcell ziet er prachtig uit. Het product kleurt roze en op de voorkant is te vinden wat het doet voor je huid: regenereren, het gaat rimpels tegen en heeft een verhelderend effect. Bij het openen van het flesje komt de geur van rozen je tegemoet. Door het pipetje is het product makkelijk aan te brengen. 

Het product eenmaal aangebracht op de huid, heeft het een verkoelend effect. Je hele huid ruikt naar rozen, zonder dat het te overheersend is. Je huid heeft een lichte glans voor de perfecte gezonde glow. Het duurt een paar minuten voordat het product volledig is ingetrokken, maar de glans blijft. 

Review

Sinds ik Laboratory-K heb ontdekt, ben ik me meer gaan verdiepen in Koreaanse skincare en groot fan geworden. De tijd van dikke lagen foundation en poeders heb ik me achter me gelaten en haal ik alleen nog uit de kast voor een feestje. Wat betekent dat ik al bijna anderhalf jaar dagelijks gebruik maak van K-beauty producten. Ik vind het Rose Stemcell serum van Bonajour een goede toevoeging aan mijn dagelijkse skincare routine. Het zorgt voor een prachtige glow en het ruikt heerlijk. Dit product is geschikt voor alle verschillende huidtypes. En mocht je niet zeker zijn over wat het best bij jou past, dan kan ik je aanraden langs te gaan bij Laboratory-K in Amsterdam.