Beauty, Huid

Ontdek de nieuwe Pure Retinol producten van No7!

In 2020 heeft No7 het Advanced Retinol 1,5% Complex Night Concentrate gelanceerd en nu gaan ze wegens succes een stapje verder… Er zijn namelijk vier nieuwe huidverzorgings-producten toegevoegd aan de Pure Retinol lijn. 

 Deze producten zijn een aanvulling op de Advanced Retinol 1.5% Complex Night Concentrate en speciaal ontwikkeld om nog beter samen te werken voor het beste resultaat. Geformuleerd om op vriendelijke wijze zeer effectief voor de huid te zijn, pakt  krachtig rimpels en ongelijkmatige pigmentatie aan en stimuleert de huid om te stralen. 

De vier producten:

  1. No7 Advanced Retinol 1,5% Complex Night Concentrate – Met 0,3% PURE Retinol. Klinisch bewezen dat het 10 verouderingsbestendige resultaten oplevert. 

No7 Advanced Retinol 1,5% Complex, 30ml € 35,99 

 2. No7 Pure Retinol Night Repair Cream – Met collageen- en peptidetechnologie om fijne lijntjes en rimpels te verminderen en een onmiddellijke hydraterende werking op het gezicht en de hals. 

 No7 Pure Retinol Night Repair Cream, 50ml €39,95 

3.  No7 Pure Retinol Oogcrème – geeft een zichtbare vermindering van diepe rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en wallen. 

No7 Pure Retinol Eye Cream, 15ml €27,95 

 4. Pure Retinol Handcrème – Rijke, diep hydraterende handbehandeling die intensief verzorgt voor vernieuwde, zichtbaar jonger uitziende handen. 

No7 Pure Retinol Hand Cream, 75ml €14,95 

 De Pure Retinol producten zijn vanaf heden verkrijgbaar bij 60 Boots apotheken in Nederland en via bootsapotheek.nl.