Beauty, Huid

Pier Augé lanceert AETERNUMInfinite Youth Treatment

Het was een gebaar van liefde voor zijn vrouw Lucienne dat ervoor zorgde dat de eerste huidformule van apotheker en naamgever van het merk Pierre-Jules Augé in 1961 in Monaco het levenslicht zag. Pier Augé brengt als hommage aan het 60-jarig bestaan AETERNUM uit. Een huidformule waarin duurzaamheid en harmonie tussen verleden, heden en eeuwigheid samenkomen.

De expertise van Pier Augé wordt gecombineerd met de allernieuwste actieve ingrediënten. AETERNUM is een huidformule met meerdere werkzame stoffen waarmee de schoonheid van de rijpere huid behouden blijft. Het samenspel tussen Bretons zeewier en rode reishi is als een huwelijk tussen het heden en het eeuwige leven. De huid krijgt de verzorging die ze verdient en de natuurlijke veroudering wordt tegengegaan. Dankzij de subtiele geur van AETERNUM waan je je in weelderigheid.

Pier Augé

Een uitzonderlijke formule met 10 actieve ingrediënten 

AETERNUM is samengesteld uit Bretons zeewier en rode reishi gecombineerd met een exclusieve combinatie van ingrediënten van dezelfde aard, structuur en samenstelling als die van de huid. Uitgangspunt hiervoor is de Dergyl©-methode. Het wetenschappelijke kenmerk van Pier Augé dat aanwezig is in alle formules van het merk.

Twee kenmerkende stoffen met anti-rimpeleigenschappen

BRETONS ZEEWIER Een koolhydraat verkregen uit een planktonachtig micro-organisme zorgt ervoor dat rimpels worden opgevuld en dat de huidstructuur fijner wordt. (17,5% minder ruwheid en tot 16% afname van de rimpeldiepte al in de eerste 15 min. na aanbrengen**)

**Klinisch onderzoek naar de werkzame stof bij 17 vrouwen in de leeftijd van 50 tot 65 na één keer aanbrengen.

RODE REISHI Deze ‘paddenstoel van de onsterfelijkheid’ wordt al duizenden jaren gebruikt in de traditionele Chinese geneeskunde. De aanwezige glucanen en aminozuren beschermen de huid tegen een onnatuurlijke veroudering. Gelaatstrekken worden gladder (na twee weken) en de huid wordt versterkt en krijgt meer veerkracht (16% meer elasticiteit). De gelaatskleur wordt egaler.