Beauty, Latest

Pat McGrath wordt de eerste make-upartiest die ‘Dame’ wordt

Pat McGrath krijgt eindelijk de koninklijke behandeling die ze verdient. De legendarische visagist is nu de eerste die een damehood ontvangt van Koningin Elizabeth II, meldt People. Pat wordt erkend voor haar werk als British Vogue’s Beauty Editor-at-Large, evenals voor het runnen van haar eigen make-up imperium, en voor de talloze projecten waaraan ze in de loop der jaren heeft gewerkt.

Pat McGrath wordt de eerste make-upartiest die ‘Dame’ wordt
Pat heeft een unieke, indrukwekkende plek voor zichzelf in de make-upindustrie gevonden en nu heeft zelfs de koningin zelf interesse. ‘Ik ben zeer nederig dat ik een Damehood in de Queen’s New Year 2021 Honours List heb gekregen als een D.B.E – Dame of the British Empire for Services to the Fashion and Beauty Industry and Diversity,’ zei Pat over het nieuws. Ze vervolgde: ‘Ik ben echt heel blij en nederig om deze geweldige eer te krijgen. De obsessie van mijn moeder met schoonheid en mode heeft mijn passie voor deze geweldige branche aangewakkerd en ik voel me gezegend dat ik het voorrecht heb om samen te werken met enkele van de meest buitengewone mensen tijdens mijn carrière.’

‘The most deserving!!! love you mother <3333,’ schreef Paloma Elesser onder Pat’s Instagram-aankondiging van het nieuws. Anderen, waaronder Lizzo, Naomi Campbell en Lily Collins, deelden ook hun liefde en opwinding in de comments.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Pat McGrath (@patmcgrathreal)