Beauty, Make-up

& Other Stories introduceert nieuwe nieuwe lente make-up

Een van onze favoriete merken & Other Stories lanceert voor de lente een nieuwe collectie beautyproducten. De nail gloss, crème-oogschaduw en lippenbalsem zijn verkrijgbaar in een Icy Pastel-kleurenpalet.

Lente make-up

We kunnen niet wachten op aankomend seizoen: de lente! En speciaal daarom introduceert & Other Stories een aantal nieuwe beautyproducten in frisse kleuren. Nagellak, lippenbalsem en oogschaduw in de vorm van een crème, in verschillende pastelkleuren.

De nagellak is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: lichtroze, lila, lichtgroen, zalm, lichtblauw en hemelsblauw. Voor de crème-oogschaduw heeft het merk gekozen voor drie verschillende kleuren. Het product heeft een hoog pigmentgehalte, die snel droogt en gemakkelijk te mengen is. En om je look af te maken, kies je voor een superzachte lipbalm. De parelachtige lippenbalsem hydrateert en is verrijkt met verzachtende en beschermende plantaardige gewassen. Met deze drie producten in je favoriete pastelkleur ben jij ready voor het aankomend seizoen!

Klik hier om te shoppen.