Beauty, Huid

Origins lanceert Plantscription Multi-Powered Youth Serum

Ontdek de jeugd vanuit elke hoek met Origins Plantscription Multi-Powered Youth Serum. Dit krachtige anti-aging serum van 90% natuurlijke oorsprong biedt 15 jeugdversterkende voordelen, waarbij het gezicht en de hals zichtbaar worden getransformeerd met minder zichtbare lijntjes en rimpels, voor een meer gelift uiterlijk – met resultaten in slechts 7 dagen.

Origins lanceert Plantscription Multi-Powered Youth Serum

Het merk heeft hun best verkopende anti-aging must-have geüpgraded met een aantal nieuwe ingrediënten om je hetzelfde Plantscription Serum te bieden waar je van houdt, met extra voordelen voor de huid. De herformulering van het serum biedt nu een veel uitgebreidere benadering van ouderdomscorrectie met een krachtig, rimpelbestrijdend complex met 5 nieuw toegevoegde peptiden gecombineerd met 16 zorgvuldig geselecteerde plantaardige actieve stoffen afkomstig uit de natuur.

Terwijl de lijn-nivellerende peptiden van de formule 5 verschillende soorten rimpels in de huid helpen aanpakken, helpt het kenmerkende ingrediënt Anogeissus de natuurlijke fibrilline van de huid te beschermen om de jeugdige veerkracht van de huid te helpen herstellen en helpt Glucosamine de zichtbaarheid van poriën te verminderen en de huidtextuur te verfijnen voor een gelijkmatigere huidteint.

Omdat dit lichtgewicht, snel absorberende serum de zichtbare tekenen van veroudering bestrijdt, voelt de huid ook verfrist aan met zijn prachtige, 100% etherische oliemengsel van mandarijn, steranijs, roze roos, lavendel en geranium.

Peptiden: Vaak gebruikt in huidverzorging om het huidproduct van collageen te stimuleren, zijn kleinere segmenten van eiwitten, waarvan sommige bekend staan ​​om hun lijnnivellerende kracht.
Anogeissus: Gevonden in Afrika, het is een krachtige anti-ager die helpt de natuurlijke fibrilline van de huid te behouden – een structureel bestanddeel in de huid dat bijdraagt ​​aan ‘jeugdige veerkracht.’
Glucosamine: bekend om zijn vermogen om de huid te helpen ruwe, doffe oppervlaktecellen vrij te maken die vuil en olie kunnen vasthouden, is van nature afkomstig van gefermenteerde maïs.
Commiphora: een hars gewonnen uit een boom afkomstig uit India, helpt om zichtbaar verloren volume en gezichtsdefinitie te herstellen.
Origins PlantscriptionTM Multi-Powered Youth Serum is beschikbaar bij https://www.origins.eu/nl/nl/, Douglas en Ici Paris XL.