Beauty, Haar

Nooit een slechte haardag met de ghd Unplugged

Unplugged is de allereerste snoerloze en compacte stijltang van ghd. Met deze stijltang creëer je in een handomdraai de perfecte coupe en heb je nooit meer een slechte haardag. Lees er hier alles over… 

Unplugged van ghd

Het merk ghd is leider op het gebied van professionele haarstyling tools. Deze stijltang is licht, krachtig en kan overal met je mee op pad. Hierdoor werk jij je haar bij wanneer je maar wilt. Nu denk je misschien: hoe lang kan ik dan stijlen? En hoelang duurt het voordat je kunt beginnen? Daarom zetten we even alle cijfers op een rij. 

Met de ghd Unplugged kun je binnen 45 seconden aan de slag en stijl je 20 minuten aaneen stuk door waarmee je 65% meer glans krijgt, zonder ergens aan vast te zitten. De Unplugged verandert je helemaal beautyroutine, want je zit nu niet meer gebonden aan een bepaalde plek om je haar te fixen. 

Maak het jezelf gemakkelijk en laad de Unplugged thuis op of gebruik de USB-C oplaadkabel. Je kunt de ghd Unplugged direct in je tas stoppen na een stylingsessie, dankzij de beschermhoes. Je scoort deze waanzinnige stijltang van ghd bij de betere salons en via de webshop van de Bijenkorf voor €299,00.