Beauty, Huid

No7’s Spring Ready Skincare Routine

We genieten nu nog even van de winterse temperaturen (brrr) maar voor dat je het weet breekt de zon steeds vaker door. Je huid heeft heel wat te doorstaan tijdens de ijzige kou, denk aan een droge of rode huid. Het wordt hoge tijd om je huid goed te verzorgen en klaar te maken voor de lente, want een nieuw seizoen betekent tijd voor een nieuwe skincare routine. No7 heeft dé perfecte Spring Ready skincare routine samengesteld om je huid wat liefde te geven!

No7‘s Spring Ready Skincare Routine

Advanced Retinol 1,5% Complex Night Concentrate

Twee effectieve ingrediënten gaan huidveroudering tegen: peptiden en retinol. Het zorgt voor de hernieuwing van je huid door collageenproductie te stimuleren en rimpels te verminderen.

Gebruik het product nadat je je gezicht hebt gereinigd. Breng 2 pompjes aan op je gezicht en wacht tot het product door de huid is opgenomen.

Protect & Perfect Intense Advanced Serum

Dit is het best verkochte serum in de UK! Het is een super krachtige combinatie van antioxidanten en peptiden. Daarnaast ondersteunt Retinylpalmitaat het huidvernieuwingsproces.

Dit is de tweede stap van je skincare routine. Verdeel een hoeveelheid ter grootte van een erwt met de vingertoppen rechtstreeks over de huid. Laat het serum goed intrekken,

Protect & Perfect Intense Advanced Dag/Nachtcrème

Het zijn de perfecte partners voor het serum. Naast dat het diepe lijnen en rimpels vermindert bevatten deze dag- en nachtcrème beide de Double Defense Technology, het beschermt je huid tegen de zon en omgevingsstress. De dagcrème bevat ook SPF15.

Als laatste stap breng je, na het aanbrengen van het retinol product en het serum, deze nachtcrème aan met je vingertoppen op gezicht en hals.

Gebruik overdag een dagcrème met minimaal SPF15 aangezien retinol je huid meer vatbaar kan maken voor schade door de zon.