Beauty, Huid

No Nasties: de vijf meest duurzame skincare brands

Op zoek naar de fijnste beautyproducten die goed zijn voor jou, je huid en voor de planeet? Lees dan vooral even verder! Speciaal voor jou selecteren we de fijnste No Nasties producten: veganistisch, dierproefvrij en zonder overbodige poespas. 

No Nasties beautyproducten

Deze selectie van fijne beautyproducten selecteren we speciaal voor jou om de volgende redenen: ze zijn vegan, dierproefvrij en bevatten geen overbodige ingrediënten die schadelijk kunnen zijn voor jou of de natuur, oftewel: No Nasties. Benieuwd naar deze beautytoppers? Scroll dan vooral even verder om onze vijf favorieten te bekijken. 

1. Bonajour via Laboratory K

Eerder kon je al alles lezen over de nieuwe beautyproducten van Laboratory K. Eén van de merken die de K-beautywinkel verkoopt is Bonajour. Alle producten van dit merk zijn veganistisch, dierproefvrij en uitgesloten van parabenen, phenoxyethanol, sulfaten en giftige chemische ingrediënten. Benieuwd? Klik dan hier om te shoppen. 

2. Vegan & Natural Body Care via &Other Stories

&Other Stories staat al bekend als merk dat zich steeds meer gaat inzetten voor duurzame producten en dit is ook te zien aan hun beautyproducten. De Vegan & Natural Body Care producten zijn verkrijgbaar in drie geuren. De verschillende items zijn geregistreerd door de Vegan Society, ontwikkeld met zorgvuldig uitgekozen natuurlijke ingrediënten en verpakt in flessen die gemaakt worden van gerecycled PCR-plastic. Klik hier om de collectie te bekijken. 

3. Weleda verzorgingsproducten

Weleda is een van de meest bekende en toonaangevende merken wanneer het aankomt op natuurlijke verzorgingsproducten. Het merk ontwikkelt al 100 jaar, ze vieren dit jaar hun jubileum, 100% natuurlijke en gecertificeerde verzorgingsproducten en geneesmiddelen. Ze zijn vanaf de oprichting voorloper op het gebied van duurzaamheid en biodiversiteit. Hun missie? De wereld gezond te houden en een beetje mooier te maken. Klik hier om de collectie te bekijken van die waanzinnige merk. 

4. B.A.E. by HEMA

Het motto van B.A.E. by HEMA is: wees wie je bent! Dit is ook terug te zien in hun nieuwe campagne, waarin ze dit extra belichten. De producten zijn stuk voor stuk 100% vegan en ontwikkeld met het oog op een duurzame toekomst. Zo is de verpakking van de Daily Moisturizer gemaakt van gerecycled materiaal. Bekijk hier het assortiment dat uit meer dan 150 producten bestaan. 

5. Tomorrowlabs

De producten van Tomorrowlabs zijn een wonder in een flesje. De formules zijn gebaseerd op jarenlang onderzoek, wat ervoor heeft gezorgd dat de producten naast volledig clean, ook waanzinnig goed werken tegen veroudering van de huid. Tomorrowlabs volgt strikte normen voor clean beauty, zijn ethisch verantwoord en maken gebruik van duurzame, maar chique, verpakkingen. Een échte No Nasties dus! Benieuwd naar deze nieuwkomer in de beautywereld? Klik dan hier