Beauty, Haar

Nederland maakt kennis met self-care merk Estrid

Het Zweedse self-care merk Estrid is sinds kort verkrijgbaar in Nederland. Estrid zorgt niet alleen voor een nieuwe beleving op het gebied van scheren, maar het merk wil ook het huidige schoonheidsideaal veranderen. Lees er hier alles over…

Estrid

Een self-care merk dat scheren makkelijker maakt voor vrouwen, dat is Estrid. Het merk heeft als doel de huidige schoonheidsidealen te veranderen en dat is terug te zien in de fantastische campagne.

‘Scheren zou een keuze moeten zijn. Wij zijn niet bang om vrouwelijk lichaamshaar te tonen. We willen de realiteit laten zien. We hechten geen waarde aan hoe, waar of wanneer je je scheert. Estrid is onze manier om de macht over ons lichaamshaar terug te nemen. Het is tijd om oude idealen gedag te zeggen’, aldus Amanda Westerbom, medeoprichter van Estrid.

De oprichting

De oprichters van het Zweedse merk vroegen zich een aantal dingen af voordat ze begonnen met hun inspirerende bedrijf. Want waarom betalen we zoveel voor scheermesjes? Waarom gebruikt één op de drie vrouwen scheermesjes voor mannen?

Na talloze interviews met vrouwen over hun scheergewoontes en behoeften, werd duidelijk dat de oprichtsters niet de enige waren die zaten met dit probleem. Dit resulteerde in de oprichting van Estrid.

Een Estrid abonnement

Wat Estrid uniek maakt in haar soort, is het idee erachter. In plaats van iedere keer dure scheermesjes te moeten kopen, kun je een abonnement nemen. Via de webshop zijn verschillende abonnementen af te sluiten afhankelijk van jouw scheergewoontes. Je begint met een basispakket en kunt er vervolgens voor kiezen om iedere maand, eens in de twee maanden of zelfs eens in de drie maanden een nieuw scheermesje te ontvangen. Wil je het abonnement pauzeren of stoppen? Dan kan dat op ieder moment kosteloos.

In het basispakket is een vegan scheermesje te vinden met vijf mesjes speciaal ontworpen om de vormen van het vrouwelijk lichaam te volgen. Daarnaast ontvang je een minimalistische houder van staal, zodat je het scheermesje makkelijk kunt ophangen in je douche.

Het assortiment

Naast de fijnste scheermesjes, bevat het assortiment ook andere producten. Denk hierbij aan bodylotion, een shave cream en body oil wash. Je kunt hier klikken om de Estrid Starter Kit te bestellen voor €9,95.