Beauty, Haar

MONDAY Haircare lanceert nieuwste collectie

Maandag is niet altijd onze favoriete dag maar met de award-winning en betaalbare formules van MONDAY Haircare komt daar snel verandering in. Al snel wens je dat elke dag maandag was. 

Het credo van MONDAY is dat mensen niet meer hoeven te betalen voor hoogwaardige haarverzorging die ook PETA-gecertificeerd is en 0% SLS heeft. De award-winning formules van het merk zijn gericht op natuurlijke ingrediënten en de flessen zijn 100% recyclebaar zodat de ecologische voetafdruk geminimaliseerd wordt en het storten van afval verminderd. 

Nieuw-Zeeland onderneemster en beauty lover Jaimee Lupton is MONDAY Haircare gestart in 2020. Binnen de eerste 4 weken werd er 6 maanden aan voorraad verkocht in Australië en Nieuw-Zeeland. ‘Exclusiviteit is te lang een echt modewoord geweest in beauty’ zegt Lupton. ‘Dat betekent per definitie dat er altijd iemand buitengesloten wordt. In plaats daarvan maakt MONDAY deel uit van een meer inclusieve schoonheidsbeweging – waardoor onze salonkwaliteitsformules breed beschikbaar zijn voor een toegankelijke prijs’.